Werkdruk en Werkplezier

Externe locatie

10-15 pers

Heb jij het altijd DRUK, DRUK, DRUK, maar ‘s avonds geen voldaan gevoel en weinig energie over om andere dingen te doen? Als je niet oppast, kan te veel werkdruk vervelende gevolgen geven in je werk- en privéleven.

Herken je dat en vraag je je af hoe je meer werkplezier kunt ervaren? Krijg antwoorden tijdens deze interactieve training. Pak de regie terug, werk efficiënter en geniet meer van het werk dat je doet en de resultaten die je behaalt.

Waarom deze training?

In deze training nemen we samen jouw dagelijkse uitdagingen, zowel thuis als op het werk onder de loep. We identificeren waar je werkdruk vandaan komt en ontdekken wat jou energie geeft. We brengen persoonlijke hulpbronnen in kaart, zodat je een duurzaam resultaat hebt.

Dit gaan we doen

  • Begrijp wat werkdruk voor jou betekent.
  • Identificeer energienemers en -gevers.
  • Krijg inzicht in jouw persoonlijke hulpbronnen.
  • Krijg handige praktische tips & tools voor effectiviteit.

Voor wie is deze training?

Of je nu een eigen bedrijf runt, leiding geeft aan een team of aan het begin van je loopbaan staat; mijn trainingen bieden praktische inzichten om werkplekorganisatie te verbeteren en werkdruk te verminderen. Deze training is uitermate geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers.

Goed om te weten

Deze training vindt bij voorkeur plaats op een externe locatie en duurt één dag. Door er indiviuele sessies aan te koppelen, wordt het resultaat nog duurzamer. Vooraf vindt er een intake plaats om de training af te stemmen op de deelnemers en op maat te maken waar nodig.

Waarom kiezen voor een training van Humanity in Business?

Als gecertificeerd Professional Organizer met meer dan 35 jaar werkervaring help ik professionals met het organiseren en structureren van werk, planning en taken. Dit geeft rust in je hoofd en creëert ruimte voor creativiteit, productiviteit en meer werkplezier.