Organiseren

Hallo! Mijn naam is Karin Bustraan. Het herkennen van structuren in werkpatronen en deze ombuigen naar slimmer werken, is voor mij een vanzelfsprekendheid. Ik breng helderheid en ontdek samen met jou al werkend een structuur die past bij jouw persoonlijke werkpatronen. Daardoor krijg je niet alleen grip op je werk, maar behoud je deze ook. 

Het is bijzonder hoe klanten weer opgelucht ademhalen, de ‘aha’-momenten die ze ervaren en de rust en helderheid die ze weer terugvinden. Het blijft verrassend om te zien hoe de behoefte aan overzicht zich verspreidt en hoe het werkplezier duidelijk toeneemt. Deze ervaringen maken mijn werk niet alleen betekenisvol, maar ook uiterst verrijkend!

Meer dan 60 bedrijven geholpen

Mijn ervaring

Mijn achtergrond ligt in de financiële wereld waar ik zowel in commerciële als leidinggevende functies mijn loopbaan heb opgebouwd.

Door te denken in structuren, past het vak Professional Organizing mij als een jas. Sinds 2015 is dit de kern van mij bedrijf.

Opleidingen gevolgd bij:

Vijfhart IT-Opleidingen