Timemanagement

Word je geleefd door de waan van de dag? Heb je het gevoel dat je nog harder moet werken? Vraag je je af wat je nu eigenlijk allemaal gedaan hebt aan het eind van de dag?

Waarom deze training?

Word weer meester over je eigen tijd en werk met een training Timemanagement!

Dit gaan we doen

  • Je leert hoe je grip krijgt op je werk en tijd, met als resultaat rust in je hoofd. Dit geeft meer ruimte voor creativiteit en productiviteit.
  • Je krijgt volop praktische en bruikbare tips en adviezen om jezelf slim te organiseren en om grip te krijgen op die onophoudelijke stroom van informatie.
  • De training is volledig praktijkgericht en inspireert en motiveert om zelf aan de slag te gaan.

Voor wie is deze training?

Of je nu een eigen bedrijf runt, leiding geeft aan een team of aan het begin van je loopbaan staat; mijn trainingen bieden praktische inzichten om werkplekorganisatie te verbeteren en werkdruk te verminderen. Deze training is uitermate geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers die te veel werk hebben voor te weinig tijd en het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen.

Goed om te weten

Deze training vindt bij voorkeur plaats op een externe locatie en beslaat één dag. We adviseren om individuele sessies toe te voegen, aangezien deze bijdragen aan een duurzaam resultaat. Tijdens deze sessies wordt het geleerde gelijk toegepast in de praktijk. Vooraf vindt er een intake plaats om de training op maat te maken waar nodig.

Staat jouw onderwerp of training er niet bij?

Heb je wensen die onvoldoende aansluiten bij bovengenoemde training, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.