Timemanagement

Word je geleefd door de waan van de dag? Heb je het gevoel dat je nog harder moet werken? Vraag je je af wat je nu eigenlijk allemaal gedaan hebt aan het eind van de dag? Onze training “Timemanagement” helpt je weer meester te worden over je eigen tijd en werk.

Waarom deze training?

Timemanagement is essentieel om grip te krijgen op je werk en tijd, met als resultaat rust in je hoofd. Dit geeft meer ruime voor creativiteit en productiviteit. Je krijgt praktische en bruikbare tips en adviezen om jezelf slim te organiseren en om grip te krijgen op de onophoudelijke stroom van informatie. De training is praktijkgericht en inspireert en motiveert om zelf aan de slag te gaan.

Dit gaan we doen

  • Grip krijgen op je werk en tijd: leer methodieken en strategieën voor meer rust en overzicht.
  • Praktische tips en adviezen: organiseer jezelf slim en beheers de informatiestromen.
  • Praktijkgericht: word geïnspireerd en gemotiveer om direct aan de slag te gaan.

Voor wie is deze training?

Of je nu een eigen bedrijf runt, leiding geeft aan een team of aan het begin van je loopbaan staat; deze training biedt praktische inzichten om werkplekorganisatie te verbeteren en werkdruk te verminderen. ‘Timemanagement’ is uitermate geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers die te veel werk hebben voor te weinig tijd en het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen.

Goed om te weten

Deze training vindt bij voorkeur plaats op een externe locatie en beslaat één dag. Geadviseerd wordt om individuele sessies toe te voegen, aangezien deze bijdragen aan een duurzaam resultaat. Tijdens deze sessies wordt het geleerde gelijk toegepast in de praktijk. Vooraf vindt er een intake plaats om de training op maat te maken waar nodig.

Staat jouw onderwerp of training er niet bij?

Heb je wensen die onvoldoende aansluiten bij bovengenoemde training, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.