Slim samenwerken in één mailbox

Werk je samen met één of meerdere collega’s in een mailbox? Dan kan het lastig zijn om overzicht te creëren. Hoe monitor je zaken, hoe zorg je voor een duidelijke overdracht? Hoe voorkom je ergernis en dubbel werk? Onze training “Slim samenwerken in één mailbox” biedt oplossingen voor deze uitdagingen. 

Waarom deze training?

In de training “Slim samenwerken in één mailbox” leer je door slimme afspraken te maken over de werkwijzes en communicatie een structuur te creëren om overzicht te behouden. Zo werken jullie efficiënter, effectiever en met plezier samen.

Dit gaan we doen

  • Ontdek de functie van je inbox: krijg helderheid over het doel van je mailbox.
  • De voordelen van effectieve samenwerking: wat levert het op?
  • Duidelijke verdeling van taken: wie doet wat?
  • Het creëren van overzicht: houd grip op al je communicatie.
  • Efficiënte opvolging van openstaande verzoeken: houd ze bij.
  • Maak slim gebruik van Outlook: leer toepassingen kennen en gebruiken.

Voor wie is deze training?

Of je nu een eigen bedrijf runt, leiding geeft aan een team of aan het begin van je loopbaan staat; deze training biedt praktische inzichten om werkplekorganisatie te verbeteren en werkdruk te verminderen. “Slim samenwerken in één mailbox” is uitermate geschikt voor iedereen die efficiënter, effectiever en met plezier wil samenwerken in een mailbox. Of je nu samenwerkt met één of meerdere collega’s, een manager of directeur, het is belangrijk dat je dit slim doet.

Goed om te weten

Deze training vindt plaats op locatie en bestaat gemiddeld uit 1 à 2 sessies van 2 tot 3 uur. Vooraf maak ik graag kennis, zodat ik zeker weet dat deze training een match is met jullie werksituatie.

Staat jouw onderwerp of training er niet bij?

Heb je wensen die onvoldoende aansluiten bij bovengenoemde training, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.