Grip op je werk

Herken je de dagelijkse chaos op je werkplek? De overvolle mailbox, eindeloze informatiestromen, en een agenda die uitpuilt? Voel je de druk van het constant zoeken naar documenten en het gebrek aan overzicht en regie in je taken? Het is tijd om de regie terug te nemen en met plezier aan het werk te gaan.

Waarom deze training?

Outlook zit bomvol slimme functies om je werk, taken en planning te organiseren. In de drukte van alledag kom je er vaak niet aan toe om al deze opties te ontdekken. Wil jij overzicht in je werk, door je werk slimmer en makkelijker te organiseren? Dan is de training Grip op je werk een goed idee. In deze training zorgen we voor rust in je hoofd, waardoor er meer ruimte is voor creativiteit en productiviteit. De training is volledig praktijkgericht en inspireert en motiveert om zelf aan de slag te gaan.

Dit gaan we doen

  • Je Outlook-gebruik optimaliseren, zodat je van alle opties slim gebruik maakt.
  • Een lichtgewicht timemanagementsysteem bouwen dat structuur aanbrengt in je werk, zodat je overzicht hebt en houdt op mail, planning en taken.
  • Tijdens de training ga je aan de slag met je online werkomgeving.

Voor wie is deze training?

Deze training is specifiek ontwikkeld voor professionals, die hun tijd beter willen benutten, en daarbij de structuur, werkwijze en slimme gebruiksmogelijkheden van Outlook willen inzetten om efficiënter te werken.

Goed om te weten

Deze training kan in meerdere dagdelen worden gevolgd, waarbij individuele sessies zijn inbegrepen voor een resultaat wat niet alleen duurzaam is, maar ook steviger verankerd wordt. Vooraf vindt er een intake plaats om de training op maat te maken waar nodig.

Staat jouw onderwerp of training er niet bij?

Heb je wensen die onvoldoende aansluiten bij bovengenoemde training, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.