Werkplekorganizing één-op-één

Herken je de dagelijkse chaos op je werkplek? De overvolle mailbox, eindeloze informatiestromen, en een agenda die uitpuilt? Voel je de druk van het constant zoeken naar documenten en het gebrek aan overzicht en regie in je taken? Het is tijd om de regie terug te nemen en met plezier aan het werk te gaan. Onze training “Werkplekorganizing één-op-één” biedt je de begeleiding die je nodig hebt.

Waarom deze training?

In deze één-op-één training gaan we samen aan de slag met je (online) werkomgeving. Ik help je bij het organiseren van je (digitale) werkplek of kantoor, opschonen van je mailbox, creëren van overzicht in je werkvoorraad en ordenen van je bestanden. Allemaal op een manier die voor jou logisch is, zodat het makkelijker wordt om je verbeterde werkwijze vol te houden.

Dit gaan we doen

  • Efficiënt organiseren van je (online) werkomgeving.
  • Opruimen en structureren van je mailbox.
  • Creëren van overzicht in je werkvoorraad.
  • Zorgen voor een ademende planning
  • Ordenen van je bestanden op een logische manier.

Voor wie is deze training?

Of je nu een eigen bedrijf runt, leiding geeft aan een team of aan het begin van je loopbaan staat; deze trainingen biedt praktische inzichten om (digitale) werkplekorganisatie te verbeteren en werkdruk te verminderen. “Werkplekorganizing één-op-één” is uitermate geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers.

Goed om te weten

Deze training vindt plaats op locatie en bestaat doorgaans uit zes sessies van twee uur. Vooraf maak ik graag kennis met je, zodat ik zeker weet dat deze training perfect aansluit op jou en jouw werksituatie.

Staat jouw onderwerp of training er niet bij?

Heb je wensen die onvoldoende aansluiten bij bovengenoemde training, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.