Helder

Constructief

Zorgvuldig

Over Karin

Als geboren en getogen Zeeuwse houd ik in het bijzonder van zon, zee en strand. Ook de zuiverheid van de bergen heeft op mij een bijzondere aantrekkingskracht. Mijn tocht door de Himalaya in 2003 heeft mij tot waardevolle inzichten gebracht. 

Naast het graag buiten zijn, houd ik van wandelen, lezen en het spelen van een fanatiek potje padel.

Loopbaan

Mijn achtergrond ligt in de financiële wereld waar ik bij de Rabobank zowel in de commercie als in het management mijn loopbaan heb opgebouwd. In deze functies heb ik veel geleerd over structuren en systemen in organisaties, en het aansturen en coachen van medewerkers. Daarnaast heb ik veel mensenkennis opgedaan. Nu ik zelf ondernemer ben kan ik me goed verplaatsen in bedrijven. Voor veel klanten is het een toegevoegde waarde dat ik ook op financieel gebied goed onderlegd ben.

De menselijke kant van het zakendoen

Ik geloof  dat de juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat. Voor mij ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. Het één kan niet zonder het andere.

Mijn kracht is dat ik mijn analytische blik en scherpe waarneming combineer met mijn inlevingsvermogen. Ik zie wat er nodig is en kan dat helder verwoorden. Door het stellen van constructieve vragen en met aandacht luisteren  wordt duidelijk waar het werkelijk om gaat. Mijn aanpak is zorgvuldig, constructief, praktisch en gericht op duurzaam resultaat.

Talent in praktijk

Door mijn natuurlijk talent om in chaos orde te herkennen past het vak Professional Organizing mij als een jas. Sinds 2015 is dit de kern van mijn bedrijf. Ik breng helderheid en ontdek samen met jou al werkenderwijs een structuur die past bij jouw denkpatronen. Praten én doen en herhaaldelijk toepassen wat je hebt geleerd. Dan ontstaat een duurzame gedragsverandering en krijg jij wat je wilt: rust en ruimte in je hoofd!

Lid van NBPO

(Nederlandse beroepsvereniging van Professional Organizers)

Op deze link van de NBPO  kun je meer vakinhoudelijke informatie vinden.