Overzicht
Regie
Rust en Ruimte

Organizing

Als Professional Organizer begeleid en ondersteun ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers om zichzelf en hun werk te organiseren, structuren en optimaliseren.

Ik help bij het analyseren van knelpunten en (h)erkennen van ingesleten patronen. Samen met het inzetten van structuur als krachtig hulpmiddel vormt dit de basis voor een systematisch veranderen naar effectief gedrag.

Je wordt uitgenodigd nieuwe gewoontes te ontwikkelen die bij je passen en daardoor blijvend van aard zijn.

Rust en ruimte in je hoofd

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd?

Samen zorgen we ervoor dat zaken en vraagstukken voor jou weer helder worden. Door inzicht te krijgen in je gedrag, overzicht te creëren en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door bewust te kiezen neem je regie over je leven en je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit. 

 Mijn aanpak is zorgvuldig en doortastend. Telkens afgestemd op de persoon, de situatie en de omstandigheden. Gericht op duurzaam resultaat.

Professional Organizing

Hierboven zie je een video over Professional Organizing voor de zakelijke markt. Deze is gemaakt door de NBPO, Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, waar ik lid van ben.