Praktisch
Grip op je werk
Rust in je hoofd

Rust en ruimte in je hoofd

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd?

Samen zorgen we ervoor dat praktische werkgerelateerde vraagstukken voor jou weer helder worden. Door helderheid te krijgen in je werkpatronen, overzicht te creëren in je werk en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten, zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door andere keuzes te maken krijg je weer grip op je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit. 

Mijn aanpak is praktisch, afgestemd op de persoonlijke werksituatie en gericht op een duurzaam effect.

Grip op je werk!

Herken je dat je mailbox nooit leegkomt? Informatie onophoudelijk via allerlei kanalen blijft stromen? Je agenda veel te vol is? Je veel tijd verspilt met zoeken naar documenten? Je mist overzicht en grip. Je ben te veel bezig met randzaken en te weinig met je kerntaken. Aan het einde van de dag heb je een onvoldaan gevoel. Kortom: je wordt geleeft door de waan van de dag en je loopt achter de feiten aan. Hoe creëer jij weer overzicht, grip en plezier in je werk?

Professional Organizing

De video gemaakt door de NBPO, Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, laat zien wat een professional organizer voor je kan betekenen.