Overzicht
Regie
Rust en Ruimte

Rust en ruimte in je hoofd

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd?

Samen zorgen we ervoor dat zaken en vraagstukken voor jou weer helder worden. Door inzicht te krijgen in je gedrag, overzicht te creëren en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door bewust te kiezen neem je regie over je leven en je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit. 

Mijn aanpak is zorgvuldig en doortastend. Telkens afgestemd op de persoon, de situatie en de omstandigheden. Gericht op duurzaam resultaat.

Grip op je werk!

Herken je dat je mailbox nooit leegkomt? Informatie onophoudelijk via allerlei kanalen blijft stromen? Je agenda veel te vol is? Je veel tijd verspilt met zoeken naar documenten? Je mist overzicht en regie. Je ben te veel bezig met randzaken en te weinig met je kerntaken. Aan het einde van de dag heb je een onvoldaan gevoel. Kortom: je wordt geleeft door de waan van de dag en je loopt achter de feiten aan. Hoe creëer jij weer overzicht, regie en plezier in je werk?

Training 1-op-1 Organizing Begeleiding

Overzicht aanbod trainingen

Professional Organizing

De video gemaakt door de NBPO, Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, laat zien wat een professional organizer voor je kan betekenen.