Analytisch

Doortastend

Inspirerend

Coaching op het gebied van:

bewustwording, transparante communicatie & optimale samenwerking met focus op persoonlijke groei en kwaliteitsverbetering.

Alle coachingsessies binnen Humanity in Business worden begeleid door Karen van de Velde. Karen biedt hiermee een belangrijke en vaak noodzakelijke aanvulling op de organizing begeleidingen van Karin Bustraan.

Duurzaam resultaat

Uit ervaring weet Karen dat het vergroten van bewustzijn van medewerkers, ongeacht op welk level binnen een organisatie of bedrijf, een positieve invloed heeft op het interne werkklimaat. Door mensen individueel en/of in teams te begeleiden in meer zelfreflectie, individuele wendbaarheid & flexibiliteit, (persoonlijk) leiderschap en betere communicatie, worden ze zich bewuster van hun verantwoordelijkheden, keuzes en mogelijkheden. Dit verhoogt de kwaliteit op het gebied van persoonlijk functioneren, op gebied van diverse processen binnen een organisatie of bedrijf én op het gebied van (samen)werken en (samen)leven.

Contact met Karen van de Velde:

info@rsqconsultancy.nl

0118 – 58 27 52

Meer informatie kun je vinden op: rsqconsultancy.nl

 

Over Karen van de Velde

Karen is senior consultant bij RSQ Consultancy en is jarenlang gespecialiseerd op het gebied van psychotherapie, traumaverwerking en stress-release. Daarnaast is zij expert op het gebied van counseling en coaching m.b.t. bewustwording, communicatie & samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, leefstijl en vitaliteit.

Haar gesprekken en analyses leiden snel tot het leggen van de vinger op de zere plek. In korte tijd wordt helder wat er speelt en worden de mogelijkheden tot verbetering(en) zichtbaar. Met bevlogenheid, humor, enthousiasme, doortastendheid en een flinke dosis geduld voor de medemens, gaat Karen elke opdracht aan om deze in afstemming met alle betrokkenen naar een gewenst en duurzaam resultaat te leiden.

Humanity in Business maakt dan ook dankbaar gebruik van haar expertises, talenten en jarenlange ervaring om een duurzaam resultaat van de organizing begeleidingen te helpen waarborgen.