Coaching

voor duurzaam resultaat

Organizing is pas echt nuttig als er een sterke basis ligt. Daarom biedt Humanity in Business ook coaching aan op het gebied van bewustwording, transparante communicatie & optimale samenwerking met focus op persoonlijke groei en kwaliteitsverbetering.

Deze coaching draagt bij aan de effectiviteit en borging van de organizing trainingen van Karin Bustraan.

Alle coachingsessies binnen Humanity in Business worden begeleid door Karen van de Velde.

Uit jarenlange ervaring weet Karen dat het vergroten van bewustzijn en verdieping van (persoonlijk) leiderschap van medewerkers, ongeacht op welk niveau binnen een organisatie of bedrijf, een positieve invloed heeft op het (interne) werkklimaat.

Door mensen individueel en/of in teams te begeleiden in meer zelfreflectie en betere communicatie, worden ze zich bewuster van hun verantwoordelijkheden, keuzes en mogelijkheden. Binnen teams wordt dan ook de ‘bovenstroom’ en ‘onderstroom’ duidelijk. Dit verhoogt de vitaliteit en de kwaliteit op het gebied van persoonlijk functioneren, op gebied van diverse processen binnen een organisatie of bedrijf én op het gebied van (samen)werken en (samen)leven.

Over Karen van de Velde

Karen is senior consultant bij RSQ Consultancy en is jarenlang gespecialiseerd op het gebied van psychosociale therapie, traumaverwerking en stress-release. Daarnaast is zij expert op het gebied van counseling en coaching met betrekking tot bewustwording, communicatie & samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, leefstijl en vitaliteit.

Haar gesprekken en analyses leiden snel tot het leggen van de vinger op de zere plek. In korte tijd wordt helder wat er speelt en worden mogelijkheden tot verbetering(en) zichtbaar. Met bevlogenheid, humor, enthousiasme, doortastendheid en een flinke dosis geduld voor de medemens, gaat Karen elke opdracht aan om deze in afstemming  met alle betrokkenen naar een gewenst en duurzaam resultaat te leiden.